Forsiden - Hvem er vi?

Vore manuskripter

Opførelser

Tilladelser

Mail

Følg os på Facebook logo


Under den hvide bro


Sammen med et dansk selskab fra "Pussers Rejser" er vi indlogeret på et lille hotel i Paris. Busselskabet er tilsyneladende ikke det mest seriøse, og uheldigvis bliver dets bus stjålet under opholdet. Det medfører nogle programændringer, der kolliderer med hotellets andre aktiviteter.

Ikke alt på hotellet fungerer perfekt, bl.a. fordi de to servitricer har travlt med at passe deres alternative nebengesjæft. Denne medfører mange herrebesøg. Men også hotellets vært har et eller andet i klemme med den korsikanske mafia, i hvert fald kommer politiet efter ham.

Det danske selskab møder denne "spændende" verden med andre skikke og normer med få eller mange fordomme. Nogle er i tvivl om hotellets seriøsitet, men alligevel bliver nogle gæster involveret i hotellets drift; mens andre bruger opholdet til at etablere romantiske alliancer.

Indimellem byrundture i "Byernes By" og aftenunderholdning med Pariseroperaen på hotellet redes de mange tråde og forviklinger ud, og vi stifter bekendtskab med eller får et genhør med en perlerække af franske - og andre - sange.

Download manuskript

Under den Hvide Bro Under den Hvide Bro Under den Hvide Bro Under den Hvide Bro Under den Hvide Bro

Fotos fra opsætning hos Husby-Tanderup Borgerforening

Sange: Under den hvide bro - Pigalle - I love Paris - Mona Lisa - Bonsoir Madame - Aux Champes Elysees - Avenuen - Here comes my baby - Ain't no cure for love - Operaparodi/-potpurri - La Mer - På en fransk altan - Hymne a l'amour (If you love me) - Chanson d'Amour - Milord - God morgen mon Amour - Montmartre - Comment ca va


© 2014-2023 the49s.dk